Schrijf voor ons – Gastblogger gezocht

Mijnhuisonline is op zoek naar gastbloggers! Heb jij interesse over interieur/ tuininrichting of (ver)bouwen? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Schrijven voor onze interieur blog is een geweldige manier om je expertise te delen met de wereld en je te profileren als een expert. De blogposts worden uiteraard onder jouw naam gepubliceerd! Hieronder kom je te weten naar wie/ wat we precies op zoek zijn.

Belangrijke informatie

Succesvolle gastberichten zijn uniek, interessant en leerzaam. Om je kansen op publicatie op onze blog te vergroten, moet je ervoor zorgen dat je bijdrage:

  • Een relevante post bevat bruikbare tips en is 100% uniek. Eenmaal gepubliceerd op onze blog kan je het nergens anders publiceren, ook niet op je eigen blog. We zullen ook niets publiceren dat al elders gepubliceerd is.
  • Bij voorkeur +500 woorden lang is.
  • Vermeld alleen beweringen die worden ondersteund door relevante externe links naar geloofwaardig onderzoek of case studies. Vermijd het citeren van onze concurrenten.
  • Een groot voordeel voor de gastbloggers is dat het is om een link naar je eigen website aan het artikel toe te voegen.
  • Het artikel bevat indien mogelijk concrete voorbeelden en relevante afbeeldingen. Zorg ervoor dat je het auteursrecht niet schendt bij het gebruik van afbeeldingen.
  • Wil je voor ons schrijven? Gebruik tussentitels, opsommingstekens en korte paragrafen om het artikel leesbaarder te maken.

Onderwerpen waarover we schrijven

Het grootste deel van ons publiek bestaat uit particulieren die op zoek zijn naar inspiratie voor hun woning. De onderwerpen waarover we schrijven zijn zeer uiteenlopend. Wij zijn op zoek naar gastbloggers met kennis over de volgende categorieën:

  • Interieur: De focus van deze categorie ligt op het verfraaien van het interieur van een woning om een gezellige omgeving te creëren waarin de lezers zich thuis voelen. De onderwerpen binnen deze categorie zijn zeer uiteenlopend. We geven algemene tips die in het hele huis kunnen worden gebruikt, maar ook specifieke tips voor elke kamer in het huis.
  • Tuin: In deze categorie komt alles aan bod wat met het inrichten van de tuin te maken heeft. We bespreken de verschillende tuinstijlen, geven decoratietips en nog veel meer!
  • (Ver)bouwen: Deze categorie is voor mensen die volop bezig zijn met het bouwen of verbouwen van een woning. Ook professionals kunnen in deze categorie terecht voor relevante informatie. We bespreken verschillende bouwtechnieken, materialen, laatste nieuwigheden enzovoort.

Contactformulier:

Spreekt gastbloggen je aan? Heb je interesse om een interessant artikel voor ons te schrijven? Zo ja, neem dan nu contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar info@mijnhuisonline.be.

Contactformulier – gastbloggers