De keukentrends van 2022

Je hebt waarschijnlijk al vaker gehoord hoe belangrijk het is om je keuken up-to-date en trendy te houden. Maar soms kan het best moeilijk zijn om te weten waar te beginnen! Bekijk de nieuwste keukentrends voor 2022.

Buitenkeuken

Buitenkeukens worden steeds populairder. Ze zijn een geweldige manier om van het buitenleven te genieten terwijl je je ontbijt, lunch of diner bereidt. Er zijn een verscheidenheid van opties als het gaat om buitenkeukens, dus je kunt er zeker één vinden die past bij je woonstijl. Je kan kiezen uit een traditionele keuken met een buitenruimte, of je kan gaan voor een meer modern ontwerp dat glas en metaal gebruikt om een slanke look te creëren. Deze keukens zijn groot genoeg om te koken voor meerdere mensen, maar ze zien er nog steeds elegant genoeg uit om te worden gebruikt in een formele setting.

Vintage meubels

Vintage meubels zijn bezig aan een comeback in de keuken. Dit is te danken aan het feit dat ze trendy, uniek en betaalbaar zijn. Er zijn veel verschillende soorten vintage meubels die in de keuken kunnen worden gebruikt. Enkele voorbeelden zijn klassieke tafels, ouderwetse kasten, en retro krukjes. Deze stukken geven karakter en warmte aan elke kamer, en ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Als je op zoek bent naar nieuwe keukentrends voor 2022, moeten vintage meubels zeker op je lijstje staan.

Marmer

De volgende keukentrend van 2022 is marmer. Marmer is een van de meest populaire keukenmaterialen van deze decennia. Het is veelzijdig en mooi, en het kan op verschillende manieren worden gebruikt. Sommige mensen gebruiken marmer liever als vloermateriaal, terwijl anderen het gebruiken voor werkbladen en muren. Daar blijft het niet bij, je kan ook je keukeneiland in marmer installeren.

Slagersblok aanrecht

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken aanrecht, kan je een slager blok overwegen. Een slager blok is een soort aanrechtblad dat gemaakt is van hout. Slagersblokken zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Dit type aanrechtblad is populair omdat het visueel aantrekkelijk en gemakkelijk schoon te maken is. Je kan het slagersblok ook op maat laten maken met verschillende afwerkingen en materialen. Als je geïnteresseerd bent in het plaatsen van een slagersblok aanrecht neem je best contact op met een schrijnwerker of gespecialiseerde aannemer.